fbpx

Vučić ne zna koje je najveće etničko čišćenje u europi nakon 2. svjetskog rata!

Objavljeno 07.08.2020 - Vijesti

Vučić ne zna koje je najveće etničko čišćenje u europi nakon 2. svjetskog rata!

Bivši radikal i simpatizer četnika, a danas srpski Putin, Aleksandar Vučić, ponovno spominje da je akcija Oluja zločinačka te da je ista najveće etničko čišćenje i da ne zna gdje je u europi izvršeno najveće etničko čišćenje poslije drugog svjetskog rata pa misli da je to bila Oluja.

Potpuno autistični i zlonamjerni Vučić zaboravlja da je srpska vojska početkom devedesetih izvršila etničko čišćenje na okupiranom području Hrvatske, na području cijele BiH te na Kosovu. Tu su Hrvate, Bošnjake i Albance doslovno klali i ubijali poput svinja u cilju stvaranja Velike Srbije i proširenja granica iste!

Osamostaljenjem Hrvatske 1991. godine došlo je do otvorene agresije Srbije na Vukovar i Hrvatsku. Nakon što je većina srpskog stanovništva (sva srpska djeca) pobjegla iz grada, počela je bitka za Vukovar, u kojoj su hrvatske snage branile grad protiv vojske JNA, srpskih četničkih i drugih paravojnih postrojba i srpske vojske, koja je imala golemu premoć u ljudstvu i tehnici. Srpsko je granatiranje sravnilo grad sa zemljom. Nakon tri mjeseca ogorčenih borba, Vukovar je 18. studenoga 1991. godine pao u srpske ruke.

U agresiji na Vukovar 1991. godine, JNA i srpske paravojne postrojbe ubile su najmanje 1.739 osoba.

Genocid u Srebrenici događao se između 13. i 19. srpnja 1995. godine, tijekom rata u Bosni i Hercegovini, u kojemu je ubijeno 8.372 bošnjačkih muškaraca i dječaka s područja enklave Srebrenice, a ubili su ih vojnici Vojske Republike Srpske i specijalne srpske vojne postrojbe Škorpioni. Sve navedene srpske formacije u Hrvatskoj, BiH i u Srbiji imali su iste vođe i iste lidere pa se slobodno može kazati da je Srbija vodila u devedesetima najveće etničko čišćenje na području europe od drugog svjetskog rata!

Milošević, Kadijević, Šešelj, Karadžić, Nikolić, Vulin, Vučić i ostali”velikani” velikosrpske ideologine i dalje imaju isti plan, a to je stvaranje Velike Srbije!
Glavni neprijatelji su i dalje isti, Hrvati, Bošnjaci i Albanci, a glavne saveznike traže u Rusima koje službena politika Srbije izrazito gotovi.

Fašizam Srbije u devedesetima EU prešućuje jer se boje da Srbija ne ustupi svoj teritorij Rusima gdje bi ovi mogli izazvati destabilizaciju za EU i NATO pakt.

Vučić svjestan takve situacije iz dana u dan postaje sve sličniji Putinu, a četnički vokabular i apetiti su mu sve sve više prisutni u izjavama u medijima.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama