fbpx

Zabava i edukacija na biciklu

Objavljeno 24.09.2023 - Sport

Zabava i edukacija na biciklu

Sve što trebaš je bicikl i dobra (internetska) veza da bi postao uspješan Bikademy Student i osvojio vrijedne biciklističke nagrade.

Križevci, novootvoreni Studij, vodi Studente kroz izvanrednu prirodu Kalničkog prigorja, kao i kulturnu baštinu tog kraja. Uz sam grad, Studij Križevci sadrži još pet Ispita: Stare obreške klijeti, jezera Čabraji i Kapela Ravenska, Stari grad Kalnik i Gornju Rijeku.

Mnogi Križevce znaju kao “vrata Prigorja” pa je kampanja prigodno nazvana “Gates to the Adventures”, a otvaranje Studija omogućila je Turistička zajednica grada Križevaca, HTZ-a te Koprivničko-križevačke županije, uz partnere Bikademyja, Enna Grupu i Giant Hrvatska.

Video kojim je pokrenuta “Gates to the Adventures” kampanja možete pogledati ovdje:

Bikademy je inovativni cikloturistički koncept koji, baš poput formalne akademije ima Studente, Studije i Ispite. U besplatnoj Bikademy aplikaciji potrebno je izabrati Studij – regiju ili grad, te biciklirati do Ispita – lokacija unutar Studija. Ispiti su ne samo poznate kulturne i prirodne znamenitosti, nego i skriveni dragulji koje vrijedi otkriti.

Za položiti Studij i osvojiti nagradu potrebno je napraviti check-in u aplikaciji kod zadanih Ispita unutar odabranog Studija. Ispiti se mogu probiciklirati tijekom više dana i redoslijedom po želji Studenta.

Bikademy je dostupan diljem Hrvatske – u pet slavonskih županija, Istri, Zagrebu, Šibeniku, Rabu i na otoku Pagu.

Krešimir Herceg, vlasnik Bikademy-a, ističe da im je misija motivirati ljude na istraživanje kulturne i prirodne baštine biciklom te istovremeno promovirati destinacije kao poželjne za cikloturiste. Smatra da je Kalničko prigorje idealna destinacija za bicikliranje, a pogotovo u trenutnu ranu jesen i proljeće.

“Sve više biciklista i cikloturista posjećuje naš kraj, a ovakve interaktivne inicijative poput Bikademyja omogućuju nam daljnje pozicioniranje kod sportaša i rekreativaca koji vole putovati. Strateški smo orijentirani prema razvoju aktivnog turizma u čemu nam pomaže i suradnja s Bikademyjem”, dodala je Olinka Gjigaš, direktorica Turističke zajednice grada Križevaca.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama