Zagrebačke plesačice u najnovijem plesnom videu u Hrvatskoj!

Objavljeno 31.01.2017 - Zabava

Zagrebačke plesačice u najnovijem plesnom videu u Hrvatskoj!

Plesačice iz Plesnog studia Escape, Plesnog studia Fusion, Plesnog studia Hip Hop House i Plesnog studia Jazzelle dio su novog plesnog videa koji okuplja neke od ponajboljih hrvatskih plesačica.

#F.A.B je naziv novog plesnog videa koji okuplja ponajbolje plesačice iz Hrvatske. Koncept je osmislila Virna Hošnjak i osim riječkih okuplja plesačice iz Zagreba i Čakovca. Vlastita dugogodišnja iskustva i profesionalne angažmane hrvatske su plesačice objedinile i snimile prvi, ali ne i posljednji plesni video. Iako dolaze iz različitih gradova, njihovo međusobno prijateljstvo razvilo se iz brojnih projekata na kojima su radile zajedno.

Za koreografiju je zadužena Virna Hošnjak, voditeljica Plesnog studia Korak iz Čakovca. Zagrebačke plesačice koje možete vidjeti u ovom videu su Anita Jakirčević, Dorotea Cepanac i Korina Klakučerk iz Plesnog studia Hip Hop House, Helena Janjušević, Karla Ileš, Ilona Cvitić, Valentina Walme i Petra Ugljarević iz Plesnog studia Escape, Dolores MAtulić iz Plesnog studia Jazzelle te Nina Vidošević i Gloria Bedeković iz Plesnog studia Fusion, a uz njih su sudjelovale Paola Vukelić (Plesni studio Trinity&co., Rijeka), Kristina Paunovski (Plesni centar K2K, Rijeka), Eni Milin, Ivona Čuturić i Maja Kućar (RIS dance center) te Virna Hošnjak i Filipa Zubić (Plesni studio Korak, Čakovec)

Video je snimala i montirala Tina Kadoić iz Zagreba

Autor: Paola Vukelić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u