ZAGRIJAVANJE ZA 43. RI ROCK FESTIVAL

Objavljeno 21.11.2021 - Zabava

ZAGRIJAVANJE ZA 43. RI ROCK FESTIVAL

WARM UP 20.11.2021. PALACH | Turisti, Revirgin, Lei, Freaktion

Zagrijavanje za ovogodišnji 43. Ri Rock održat će se kao i sam festival u Palachu. Tako će u subotu 20.11.2021. s početkom u 20 h nastupiti tri benda i riječku publiku pripremiti za festival.
Za sam početak večeri Udruga Ri Rock istaknuti će jedne od mladih nada HR scene, a završiti s legendama Ri scene.

*** REVIRGIN *** ( Čakovec )
https://www.facebook.com/revirgin
Događaj će otvoriti novonastali dvojac Revirgin iz Čakovca. Karla i Paolu je teško svrstati u zaseban glazbeni žanr, ali reći ćemo da će ljubitelji legendarnih Talking Headsa, Nick Cavea i nekog sumornog grungea/ post punka doći na svoje. Talentirani Revirgin se uz glazbu bavi snimanjem kratkih filmova i animacijom. Prvi album imena “The Round in a Large Room” multimedijalni je projekt kojeg prate dvije kratke priče, originalan artwork i specifičan glazbeni izričaj. Revirgin svojom umjetnošću svakako donose nešto novo i drugačije na sceni što svakako želite čuti.

*** LEI *** ( Rijeka )
https://www.facebook.com/Lei-104470381288057
Publiku će ove večeri zabaviti i noviji bend Ri scene pod nazivom Lei. Usvirani trojac predstavio se već u par navrata kroz live nastupe i spot Modra, a nominacija za Nove Nade na prošlom Ri Rock Festivalu dovoljan je razlog da se zaletite u Palach i poslušate kako se praši dobar riječki rock ‘n’ roll.

*** TURISTI *** ( Rijeka )
https://www.facebook.com/turistibend
Večer će zatvoriti riječki Turisti čiji članovi su jedni od osnivača Ri Rock scene. Svojim nastupom Vava ( Laufer/ Parafi ), Iva ( Eni/ Parafi), Bobo ( Kojoti/ Grad) i Sergej ( Grad ) stat će rame uz rame mladih glazbenika i podržati ih. Svira se riječki rock u svom izvornom obliku gdje predstavljaju čovječnost, slobodu, ljubav i antinacizam kao savršen uvod u 43. Ri Rock Festival.

*** ULAZNICE***
Vrata Palacha otvorit će se u 20h, a ulaznice je moguće nabaviti na ulazu na dan događaja po cijeni od 15kn. Broj ulaznica je ograničen.

*** COVID PRAVILA ***
Za sudjelovanje na događaju biti će potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Događaj će se održati uz sve mjere i preporuke stožera za suzbijanje Korona Virusa.

* Događaj je podržan od strane Ministarstva Kulture, Primorsko – Goranske Županije i Grada Rijeke

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u