Zastupnik Pernar nema blage veze o radu u Saboru

Objavljeno 18.10.2016 - Vijesti

Zastupnik Pernar nema blage veze o radu u Saboru

Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida, odmah je na početku današnjeg rada uputio primjedbu predsjedniku Hrvatskog sabora Boži Petrovu u vezi s njegovim vođenjem sjednice.

Gospodine Petrov, kada ste bili inaugurirani rekli ste tada da ćete voditi sjednicu nepristrano i jednako prema svim zastupnicima, ali, nažalost, vidimo da to nije slučaj. Neki mogu kršiti poslovnik bez opomene i mogu pričati van teme bez opomene, a neki koji se usude vas kritizirati, oduzima im se riječ i tjera ih se, kazao je Pernar.

Budući da je dignuo tablu za povredu poslovnika, predsjednik Sabora upitao je zastupnika Pernara – po kojoj točki?

Pernar nije imao znanja za odgovoriti predsjedniku Sabora, pa je ispalio kao iz topa da je to po točki 238…….te se počeo cerekati sam sebi jer je shvatio da nema pojma o ceremoniji rada u Saboru.

Nakon toga ga je ismijao cijeli Sabor, a predsjednik Petrov je samo naglasio vrlo ljubazno da navedeno nema veze s točkom koju je zastupnik naveo.

Hoće li Pernarovo  redikulstvo nagnati i još neke zastupnike Živog Zida da se otrgnu od ove stranke ostaje da se vidi u budućnosti, no neslužbeno saznajemo da se obrazovaniji predstavnici Živoga Zida energično opiru ovakvom sramoćenju u hrvatskom Saboru.

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u