Zoks, dečko s placa – “VARATE DEČKI, VARATE”

Objavljeno 11.04.2013 - Vijesti

Zoks, dečko s placa – “VARATE DEČKI, VARATE”

Premijer države Hrvatske se u Saboru Hrvatske ponaša kao da je na placu(tržnica). Jučer je u Saboru rekao kolegama iz HDZa da varaju “Varate dečki, varate”, posvadio se s predsjednikom Sabora koji je u SDPu, pa mu se kasnije ispričao jer je ipak prekršio poslovnik, a nakon toga je umjesto odgovora bivšem ministru vanjskih poslova Hrvatske, Jandrokoviću, uvrijeđeno poput frajlice napustio sabornicu i nestao netragom.

Što se to događa sa Zoranom Milanovićem?

Naši izvori u SDPu govore da Milanović puca po šavovima. Ništa mu ne ide od ruke u gospodarskom planu. Linić ga drži pod strogom kontrolom, a ostali ministri koji vode poduzetništvo i gospodarstvo nemaju pojma što se događa u privredi, a ne žele nikog pametnog s fakulteta pitati.
Ljubo Jurčić je nebrojeno puta kazao da “Zoks &Company” nemaju blage veze o modernoj ekonomiji i da rasprodaju državu bez strateškog plana. Sa Jurčićem se slažu i mnogi u HNS, pa su čak i javno Liniću poručili da ponovno uzme knjigu POČELA EKONOMIJE u ruke.
Uza sve probleme koje ima u Vladi i društvu, Zoran Milanović se odlučio na bahatost, bezobraznost, vrijeđanje i ponašanje potpuno neprimjereno Saboru Hrvatske.
Zoran Milanović je postao kao neka zločesta kumica s placa kojoj sve živo ide na “onu” stvar. Ne pitajte ga ništa, ne govorite mu ništa i ne kritizirajte ga nikad, jer on je napaljenko koji grmi i na najmanji vaš mig…….

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama