Zvonimir Troskot zabio gol Vladi!

Objavljeno 21.01.2023 - GospodarstvoVijesti

Zvonimir Troskot zabio gol Vladi!

U Hrvatskom saboru većina političara nema pojma o gospodarskim kretanjima, o poduzetništvu i o održivoj ekonomiji. Većina njih došla je u Sabor skupljati jeftine bodove kroz potpuno promašene teme što dobar dio primitivnih birača uglavnom honorira u glasovima pa su takvi političari-bezveznjaci ponovno izabirani na lokalnim ili nacionalnim razinama.

Pravo je osvježenje bilo čuti Zvonimira Troskota u Hrvatskom saboru koji je na intelektualnoj razini osramotio Plenkovića i njegovu financijsku konstrukciju cijele države. Troskot je vrlo jasno objasnio da Plenkovićevi gospodarski inspektori, koje je nazvao “ekonomska udba”, uglavnom treniraju strogoću na poštenim hrvatskim gospodarstvenicima i poduzetnicima, a kriminalce pošteđuju bilo kakve kontrola, a kamoli procesa, aludirajući na povezanost kriminalaca i najviših predstavnika Vlade RH.

Saborski zastupnik Troskot je u Hrvatskom saboru održao govor na temu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalnoj odgovornosti. Zastupnik Troskot je istaknuo kako moraju postaviti neka pitanja o financijskoj odgovornosti s obzirom da vidimo da je angažiran inspektorat koji nije ništa drugo nego “ekonomska udba” koja odlazi na teren i prijetećim stavom guši naše obrtnike i poduzetnike. Zastupnik Troskot je također istaknuo da gdje je bila fiskalna odgovornost kada se nisu povlačila sredstva iz Europske unije za obnovu Banovine. “U državnim poduzećima nestaju velike količine novca, pa gdje je tu fiskalna odgovornost?” – pitao se zastupnik Troskot. Zastupnik Troskot je još spomenuo i nestanak ruske jahte koja je bila usidrena u Jadranskom moru pa se također svi pitamo gdje je tu fiskalna odgovornost i zašto nitko ne odgovara za ovaj slučaj, dok inspektorat će “oderati kožu” našim obrtnicima i poduzetnicima. Zastupnik Troskot je vrlo oštro komentirao politiku fiskalne odgovornosti tijekom svog cijelog govora koji je pošteno “zadrmao” cijeli Hrvatski sabor. “Republika Hrvatska je fiskalno okupirana zemlja.” – zaključio je za kraj zastupnik Troskot.

Video možete pogledati ovdje:

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama