Hrvatsko predsjedanjem vijećem EU doista katastrfalno….

Objavljeno 17.03.2020 - Vijesti

Hrvatsko predsjedanjem vijećem EU doista katastrfalno….

Izgleda da su oni koji su povezivali hrvatsko predsjedanje Jugoslavijom s propasti te države konačno došli na svoje!
Jugoslavija koja se u vremenu hrvatskog predsjedanja raspala te je započeo rat Srbije sa Slovenijom , Hrvatskom i BiH, bila je načeta sa svih strana, a Hrvatska ju je dokrajčila. Hrvatska nije željela Jugoslaviju i pobijedila je taj projekt, no Hrvatska želi EU pa je sasvim izgledno da će EU preživjeti!

Hrvatsko predsjedanje EU u konačnici ipak nema dobar epilog. EU se smanjila za veličinu i važnost UK, a EU ponovno napadaju migranti koji misle dovršiti projekt destabilizacije EU. Uza sve probleme, EU područje zatvara granice na svim mjestima jer nas je napao virus KORONA koji je posijao masovni histeričan strah.
Iako je KORONA znatno lošinja u ubijanju pacijenata od klasičnih gripa, virus je nepoznat pa ga se svi boje kao da je nuklearni reaktor koji pušta na sve strane.
Nogometni EURO se nikada nije otkazao do sada, no kako Hrvatska predsjeda EU logično je da i u tome nešto mora biti drugačije. EURO 2020 se OTKAZAO, ODGODIO!

Hrvatska tako ulazi doista u red “opasnih” država jer, slučajno ili ne, kad naša država predsjeda nekom drugom asocijacijom, ta asocijacija ima ogromne probleme, a Hrvatska generalno prolazi bolje od same asocijacije!

Hrvatska ima mali broj zaraženih od koronavirusa što ukazuje i na to da Hrvati imaju neki posebniji gen od ostalih jer kao država s 4 milijuna stanovnika u koju godišnje dolazi 20 milijuna gostiju idealna je za različite virusne i bakterijske bolesti, no uopće nije tako!

Hoće li EU izdržati hrvatsko predsjedanje ostaje da se vidi u lipnju, kada se najvjerojatnije povlači i virus koji je izazvao toliku paniku u svijetu!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u