fbpx

U subotu, 11. studenoga, počinje “The Voice Hrvatska”!

Objavljeno 07.11.2023 - Zabava

U subotu, 11. studenoga, počinje “The Voice Hrvatska”!

Dolazi napokon i taj dan – za ljubitelje tog jedinstvenog, najpopularnijeg glazbenog showa koji u nas ulazi već u četvrtu sezonu: u subotu, 11. studenoga, u 20:15 na Prvom programu HRT-a počinje “The Voice Hrvatska”!

Ove subote gledat ćemo prvu audiciju na kojoj će se predstaviti 12 kandidata koji ni gledatelje ni mentore u crvenom stolcu neće ostaviti ravnodušnima.

Pet subota zaredom pratit ćemo audicije, po mnogima najnapetiji dio “The Voicea”. Nakon više od 1000 prijavljenih, samo se 85 kandidata izborilo za dolazak na pozornicu, gdje su svojim glasom, osobnošću i izvedbom pokušali potaknuti mentore da im se okrenu. Nakon audicija njih samo 40 osigurat će nastavak natjecanja…

Trema, uzbuđenje i hrabrost s jedne strane pozornice, a s druge napetost mentora, koji su se morali suočiti s teškom odlukom – komu se okrenuti, a komu ne. Uz već iskusni mentorski par Vannu i Davora Gopca, prvi su put u mentorski stolac sjeli Damir Urban i Dino Jelusić. Koji su ih glasovi naveli da se okrenu, kako su ih nagovorili da postanu dio njihova tima, doznat ćemo u subotu navečer.

Kroz show će nas voditi voditeljski par – Iva Šulentić i Ivan Vukušić, i sve to pod redateljskom palicom Ivana Miladinova.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama